AUTO KUĆA KOMPRESOR PREDSTAVILA PONUDU LAKIH KOMERCIJALNIH VOZILA

Beograd, 15. jun 2017 – Auto Kuća Kompresor i Renault tradicionalno su organizovali LCV karavan, gde su javnosti predstavljena vozila iz bogatog teretnog programa.

LCV karavan – savršen izbor za vaš posao

Auto Fleš

Prisutni ljubitelji automobila imali su prilike da se upoznajusa ponudom LCV karavana, ali i da isprobaju nekolikoRenault modela lakih komercijalnih vozila:MASTER FURGON, TRAFIC FURGON, TRAFIC PASSENGER,KANGOO, koji sudeći po utiscima vozača predstavljaju savršen izbor za prevoz lakog tereta.

Komercijalni četvorotočkaši svojim performansama postavljaju nove standarde u ovoj kategoriji vozila. Dužina tovarnog prostora i smanjena potrošnja goriva, kojim se odlikuju, predstavlja odlučujući faktor pri kupovini. Vozila su naročito pogodna za kompanije koje imaju potrebu za brzim i sigurnim prevozom robe.

Auto Fleš

Auto Kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. AK Kompresor svojim kupcima nudi mogućnost da se upoznaju sa ponudom različitih brendova u ukupno 5 prodajnih salona automobila. U sastavu kompanije nalazi se i tehnički pregled, agencija za registraciju vozila i servisni centri opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti kvalitetnu uslugu od ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Danas, svako petnaesto vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.

Auto Fleš

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *