Novi Reno Clio

Auto Fleš

Prvi nosilac aktuelnog Renaultovog dizajnerskog izraza dobija još više na atraktivnosti, prvenstveno zahvaljujući svetlosnom LED potpisu i opcionim kompletnim LED Pure Vision farovima.

Četiri godine posle predstavljanja u Parizu, četvrta generacija modela Clio je dobila osveženje.Osvežene su obe varijante – hečbek i karavan.

Redizajnirana verzija, dolazi sa LED svetlima, suptilno redizajniranim prednjim branikom i maskom hladnjaka koja nosi naglašeni Renaultov logo u vidu „dijamanta“. Kao opcija, u ponudi su i takozvana LED Pure Vision prednja svetla.

Promene na zadnjem delu automobila ograničene su na redizajn stop svetala.

U ponudu boja su dodate četiri nove nijanse, nazvane  Intense Red, Titanium Grey, Pearlescent White i Iron Blue.

Unapređeni eksterijer je dopunjen sa novim setovima felni za svačiji ukus.

Clio sada ima bolje materijale u kabini, gde je sve obnovljeno, a posebna pažnja se obratila na vizuelni utisak, kao i na kvalitet plastike.

Ponudi motora se pridružio 1.5 dCi dizel sa 110ks, povezan na šestostepeni manuelni prenos, dok je TCe benzinac sa 120ks , takođe dostupan sa novim manuelnim menjačem sa šest brzina.Rezultat je taj da Renaultov predstavnik u B segmentu može da se pohvali sa čak 11 kombinacija u smislu motor/menjač.

Kupci mogu da biraju između tri multimedijalna sistema, MediaNav Evolution, R-Link Evolution i R&Go. Easy Park Assist, koji radi zajedno sa prednjim i zadnjim parking senzorima i kamerom, pomaže vozaču sa parkiranjem.Novi Clio je prvi model iz B segmenta koji dolazi sa Bose audio sistemom.

Od leta će kupci moći da naruče i premijum, Initiale Paris varijantu, sa Givre Gray bojom, Nappa kožom presvučen volan i menjač, kao i kontrolnu tablu, specifične panele za vrata i kožna sedišta.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *